Om oss

Vår vision är att skapa en effektiv och hälsosam arbetsplats för våra kunder och dess anställda genom att tillhandahålla smarta administrativa hjälpmedel och förstklassiga rengöringsprodukter.

Vi vet att det personliga mötet är viktigt. Därför strävar vi efter att ha en nära och engagerad relation med våra kunder. Vi besöker er gärna och gör en analys av era behov och visar er våra produkter i er egen miljö.

Om ni inte har möjlighet att träffa oss personligen, kan vi ändå ha ett bra möte via Teams. Där kan ni berätta mer om er verksamhet och vi kan introducera oss och vårt företag samt demonstrera våra produkter. Om ni vill ha varuprov som vi kan diskutera på mötet, skickar vi det gärna till er.

Endast EN kontaktperson och direktkontakt med säljaren.

Möjlighet att se och prova produkten innan köp.

Bytesgaranti & snabba och fria leveranser

Kostnadsfria servicebesök vid behov.

Våra grundstommar och värderingar


Gemenskap, glädje och engagemang är våra värdeord. Vår målsättning är att vår värdegrund ska genomsyra DNAt i vår verksamhet. Allt från produktutveckling till återköp.

  • Högkvalitativa och effektiva produkter
  • Långsiktiga kundrelationer
  • Trevligt bemötande
  • Professionella säljare
  • Snabba leveranser
  • Välmående personal
  • Ett sunt arbetsklimat
  • Miljötänk

Vårt varumärke och våra höga kvalitetskrav borgar för slitstarka produkter med unika funktioner. Därför designar vi flertalet av våra produkter själva utifrån våra kunders önskemål. Företaget har som målsättning att hela tiden arbeta kreativt och ta fram nya produkter med bästa tänkbara funktion och kvalitet.

Miljö & Kvalitet


För oss är miljömedvetenhet en självklar och viktig prioritet.

Vårt mål är att göra våra produkter så miljövänliga som möjligt, utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav. Därför arbetar vi hårt med att utesluta miljöfarliga drivgaser och andra ämnen som påverkar vår miljö negativt.

I vårt återvinningsprogram erbjuder vi att ta tillbaka tomma förpackningar som vi sedan källsorterar på bästa sätt.

Vårt varumärke och våra höga kvalitetskrav står för ett slitstarkt och hållbart sortiment med unika funktioner.

Produkterna går alltid igenom en gedigen kvalitetskontroll där flertalet utformas med hänsyn till våra kunders önskemål.

Vi vill att du ska ha det bästa.

Vårt produktsortiment är i ständig utveckling och vi lägger stor vikt på ett kvalitativt och miljöanpassat sortiment inom handdesinfektion och yt-hygien Grovrengöring och Luftförbättring.

Fri frakt

Vi erbjuder alla kunder fri frakt. Vill ni så kommer vi även ut och packar upp era nya produkter och återvinner emballaget. Vi håller även kostnadsfria produktutbildningar för att din personal ska känna sig trygga i hur de ska använda era nya produkter från Pure Comfort.

Bytesgaranti

Skulle behoven ändras så att ni inte längre har användning utav någon av våra produkter? Under förutsättning att vi fortfarande har kvar produkten i vårt sortiment så får ni kostnadsfritt byta ut produkten mot någonting annat som ni har mer användning av.