Jobba hos oss

Alla medarbetare är en förutsättning för verksamhetens framgång. Det är medarbetarnas insatser, både enskilt och i grupp, som leder till effektivitet, utveckling och rätt kvalitet. Vi söker alltid fler drivna medarbetare som vill utvecklas inom försäljning och klättra i karriären.

Att arbeta på Pure Comfort

Du kommer att arbeta med försäljning av attraktiva och konkurrenskraftiga produkter mot företagskunder. Som Distriktssäljare driver du självständigt hela säljprocessen från kalla samtal till möte och avslut. Men Du kommer ha ett omfattande stöd i arbetet från en av våra personliga säljcoacher.

Om dig
Du är en driven person som gillar att tävla och som vet vad som krävs för att nå uppsatta mål. Du är disciplinerad och van vid att arbeta självständigt. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet. Det är dock inget krav att du arbetat med försäljning tidigare. För att lyckas i säljrollen tror vi att du är en charmig person med glimten i ögat. Tjänsten kräver att du har körkort och initialt även tillgång till egen bil.

Vi erbjuder
Vi tar mycket väl hand om vår personal och anser att ett hårt arbete ska belönas med en riktigt bra lön. Som medarbetare hos oss får du en gedigen och fortlöpande säljutbildning och chansen att vara med och utvecklas i ett snabbt växande företag. För rätt person finns mycket goda karriär möjligheter.

Skicka ditt CV till
jobb@jlcomfortgroup.se

Vill du veta mer om en karriär hos oss?


Fyll i din e-post nedan för att få mer information om våra lediga tjänster.

Du kan självklart också mejla ditt CV direkt till vår rekryteringsgrupp.
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!