Hygien- & rengöringsprodukter

Desinfektion, grovrengöring och luktförbättring är hörnstenarna i vår produktportfölj. Vi erbjuder helt enkelt innovativa produkter med det lilla extra. Effektiva, hud- och miljövänliga produkter.

Våra produkter är framtagna för att finnas lättillgängligt i personalrummet, receptionen eller om ni föredrar att ha den i fickan, handskfacket eller handväskan.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Desinfektion / Hygien

Food Safe produkter

Special-/Grovrengöring

Luktförbättring

Populära produkter just nu

IIR Munskydd för omedelbar leverans

Munskydd


CE-godkända munskydd. Fästes med resårband runt öronen och har en inbyggd justerbar näsklämma för bekvämare passform.

Nitrikhandskar engångs

Nitrilhandskar


Nitrilhandskar i olika storlekar för användningsområden inom Medicin-, Livsmedelbranschen, Verkstad, Olja & Gas m.m.

Covid självtester


Tillförlitliga snabbtester till företag och kommuner. Testerna görs enkelt på egen hand och resultatet visas efter bara några minuter.

Ytdesinfektion handdesinfektion

Bakteriedödande Wipes & Spray


Uni Wipes hand- och ytrengöring dödar 99,9999% av alla virus, bakterier och svampar. Uni Spray – långtidsverkande ytrengöring för alla ytor.

Hand- och ytdesinfektion


Vi håller med folkhälsomyndigheten om att en god handhygien är den enskilt viktigaste åtgärden för att förebygga smittspridning inom vård och omsorg. Därför erbjuder vi desinfektion med och utan alkohol i både små och stora format anpassade efter olika behov.

Handdesinfektion och antibakteriell tvål

Desti Foam Soap & Desti Spray


Desti Foam Soap är en handtvål anpassad för miljöer där hygienen är särskilt viktig såsom livsmedelsproduktion m m. HACCP

Tvålen går att få i dessa två utförande. En automatisk dispenser eller 150ml flaska. Foamtvålen är antibakteriell och hjälper till att förhindra tillväxt av mikroorganismer. Den är fri från färgämnen och parfym.

Tvålen i dispensen kan lätt bytas ut mot Desti Spray / handsprit.

Pure Comfort Desti Foam är tillverkad med ”Bag on Valve” teknologi vilket innebär att inga drivgaser används.

 

Uni Wipes & Uni Spray


Uni Wipes och Uni Spray ytrengöring är en unik långtidsverkande spray för alla ytor.

Produkten är en bakteriedödande alkoholfri rengöringsvätska.

Utöver att ta bort vanlig smuts dödar Uni Wipes 99,9999% av alla virus, bakterier och svampar. Exempel på testade smittor är Salmonella, Svininfluensa, Legionella, Influensa och MRSA.

Hudvänlig och testad för användning i samband med hantering av livsmedel.

Food Safe produkter


HACCP är en standardiserad arbetsmetod som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel ska vara säkra för konsumenten. Det kan vara mikrobiologiska, kemiska, allergena och fysikaliska faror. Metoden har utarbetats inom FAO.

Många av våra produkter är Food Safe produkter.

Butik, kök & restaurang inkl Food Safe produkter


Vi erbjuder en produktserie livsmedelsanpassad rengöring (Food Safe) som är speciellt framtagen för användning inom HACCP. De är parfymfria och utan alkohol och passar därför känsliga miljöer. De är mycket populära i livsmedelsbutiker, restaurangkök, salladsbarer, delidiskar med flera.

Nitrikhandskar engångs

Nitrilhandskar


Engångshandskar, nitril, puderfri, osteril, passar till både höger och vänster hand. Förvaring 10-30°C. Skyddas mot värme, fukt, starkt ljus och ozon.

Finns i olika storlekar.

Användningsområden inom Medicin, Veterinärvård, Tandvård, Livsmedelbranschen, Verkstad, Olja & Gas m.m.

Engångsförkläden

Skyddsförkläden


Det finns många användningsområden där en skyddsförkläde i enklare material som kan kastas efter användning är att föredra.

Engångsförkläden att användas som skydd mot stänk, smuts m.m. i olika miljöer.

Uni Wipes & Uni Spray


Food Safe produkter.

Uni Wipes och Uni Spray är långtidsverkande ytrengöring för alla ytor.

Produkten är bakteriedödande alkoholfri rengöringsvätska som tar bort smuts och dödar 99,9999% av alla virus, bakterier och svampar. Testad på t ex Salmonella, Svininfluensa, Legionella, Influensa och MRSA.

Hudvänlig och testad för användning i samband med hantering av livsmedel.

Desti foam soap


Food Safe produkt.

Pure Comfort Desti Foam Soap, antibakteriell hygienisk foamtvål tillverkad med ”Bag on Valve” teknologi vilket innebär att inga drivgaser används.

Desti Foam Soap är anpassad för miljöer där hygienen är särskilt viktig såsom livsmedelsproduktion m m. Produkten är antibakteriell och hjälper till att förhindra tillväxt av mikroorganismer.

Lämplig att använda inom HACCP. Fri från färgämnen och parfym.

Specialrengöring / Grovrengöring


I vårt specialsortiment finner ni produkter som är extremt effektiva mot olja, sot, färg, lim, bläck, fett, asfalt, lim, tjära. De fungerar på det mesta som kan smutsa ner dig och din arbetsmiljö. Det unika med våra produkter är att majoriteten dessutom är skonsamma och till och med mjukgörande för användaren.

Clean Card


Clean Card är ett effektivt rengöringskort för kortläsare.

Ta ut kortet ur förpackningen och dra fram och tillbaka några gånger i kortläsaren.

Opti Wipes


Pure Comfort Wipes rengör alla små glasytor utan att repa eller lämna ludd och fläckar efter sig.

Lämplig på glasögon, solglasögon, kameralinser, kikare etc.

Fettlösande och antistatisk.

Rubbtvål och Rubbservett

Rubbs - Tvål, Servetter, Hink


Pure Comfort Rubbs produkter finns både som hand- och ytrengöring i form av tvål, pasta, och våtservetter och tar bort smuts och fett från händer, verktyg och ytor.

Rubbsprodukterna är anpassade för den tuffaste smutsen som förekommer i verkstäder, byggarbetsplatser, tryckerier, lackeringsverkstäder med mera.

Skonsam mot händerna.

Rengöring utan kemikalier

Quick Erase


Quick Erase är en miljövänlig ”suddsvamp” som effektivt rengör de flesta ytor utan tillsats av klassiska städprodukter och lösningsmedel.

Fukta svampen med vatten och börja tvätta den smutsade ytan.

Kan användas på de flesta underlag såsom: målade väggar, golv, plåt, lackade ytor, kakel m.m. Quick Erase HD kan med fördel användas på hårt smutsade ytor.

Quick Erase MopPad kit


Quick Erase MopPad kit för enkel och smart rengöring av golv- och väggar.

Rengöring rostfritt stål

Stainless Steel Wipes


Pure Comfort Stainless Steel Wipes är en rengörinsservett för de flesta metallytor.

Ger ett skinande, nästan magiskt resultat på rostfritt stål, borstat stål och liknande ytor utan att eftertorkning behövs.

Glass Wipes


Servetter speciellt framtagna för rengöring av glasytor utan behov av eftertorkning.

Pure Comfort Glass Wipes löser effektivt upp fett, olja, nikotin etc och lämnar en ren torr och flamfri yta efter sig.

Testade för säker användning i samband med hantering av livsmedel.

Chrome & Copper Wipes


Pure Comfort Chrome & Copper Wipes är en rengöringsservett för de flesta metallytor.

Servetten löser fett och annan smuts effektivt och lämnar en skinande blank och ren yta utan behov av eftertorkning.

Luktförbättring


Vår Odour-serie tar bort dålig lukt permanent. Produkterna eliminerar bland annat lukter som svett, urin och röklukt. Vanliga användningsområden är uppfräschning avlopp, illaluktande arbetsskor och rökiga hotellrum. De utgör ingen fara för miljön och är biologiskt nedbrytbara.

Odour spray


Pure Comfort Odour Clean är en Bio-enzymisk luktspray/rengöring som eliminerar odörer permanent genom att bryta ner dem. Kan användas överallt där dåligt lukt uppstår.

Kan hällas i avlopp. Utgör ingen fara för miljön. Biologiskt nedbrytbar.

Döljer inte dåligt lukt utan innehåller miljarder naturliga mikroorganismer som ”äter” upp dofterna.

Finns i 250 ml flaska och mini sprayflaskor 30 ml.

Absorberande pulver

Odour Absorb


“Odour-Pucken” innehåller ett luktabsorberande pulver för illaluktande utrymmen. Den bokstavligen äter upp dofter och lämnar rummet betydligt behagligare att vistas i.

Pure Comfort Absorb är ett högabsorberande pulver som snabbt och effektivt absorberar alla typer av kroppsvätskor samt andra lättflytande vätskor. Pulvret strös över vätskan och bildar ett gelé som är enkelt att skapa upp och kasta i soporna (brännbart). Innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen.

 

lukt- och luftrenande produkter

Odour fresh


Pure Comfort Odour Fresh är en hygienisk doftmatta för användning i urinoarer, golvbrunnar m.m. Tack vare den unika designen minimeras risken för stänk.

Odour Fresh döljer inte bara dålig lukt utan bryter även ner den permanent.

För bästa effekt bör produkten bytas var 30:e dag vilket underlättas av datum och månadsmarkeringarna.

Luktförbättring toalett

Green Fresh


Green Fresh är en luftfräschare som sprider en behaglig doft på toaletter, i korridorer, omklädningsrum, kontor, etc. Används i kombination med parfymerade Green Fresh Refill remsor.

Green Fresh Dispensern fylls med 1-3 refiller beroende på önskad intensiteten i doften. Monteringen av Green Fresh, liksom ersättning av refill görs mycket enkelt och snabbt. Produkten kräver varken ström eller batterier.

Vill du veta mer om våra produkter?

Vi vill att du ska ha det bästa. 

Vårt produktsortiment är i ständig utveckling och vi lägger stor vikt på ett kvalitativt och miljöanpassat sortiment inom handdesinfektion och ythygien, grovrengöring och luftförbättring.

Fri frakt

Vi erbjuder alla kunder fri frakt. Vill ni så kommer vi även ut och packar upp era nya produkter och återvinner emballaget. Vi håller även kostnadsfria produktutbildningar för att din personal ska känna sig trygga i hur de ska använda era nya produkter från Pure Comfort.

Bytesgaranti

Skulle behoven ändras så att ni inte längre har användning utav någon av våra produkter? Under förutsättning att vi fortfarande har kvar produkten i vårt sortiment så får ni kostnadsfritt byta ut produkten mot någonting annat som ni har mer användning av.