Hygien- & rengöringsprodukter

Desinfektion, grovrengöring och luktförbättring är hörnstenarna i vår produktportfölj. Vi erbjuder helt enkelt innovativa produkter med det lilla extra. Effektiva, hud- och miljövänliga produkter.

Våra produkter är framtagna för att finnas lättillgängligt i personalrummet, receptionen eller om ni föredrar att ha den i fickan, handskfacket eller handväskan.

Desinfektion / Hygien


Vi håller med folkhälsomyndigheten om att en god handhygien är den enskilt viktigaste åtgärden för att förebygga smittspridning inom vård och omsorg. Därför erbjuder vi desinfektion med och utan alkohol i både små och stora format anpassade efter olika behov.

Luktförbättring


Vår Odour-serie tar bort dålig lukt permanent. Produkterna eliminerar bland annat lukter som svett, urin och röklukt. Vanliga användningsområden är uppfräschning avlopp, illaluktande arbetsskor och rökiga hotellrum. De utgör ingen fara för miljön och är biologiskt nedbrytbara.

Special / Grovrengöring


I vårt specialsortiment finner ni produkter som är extremt effektiva mot olja, sot, färg, lim, bläck, fett, asfalt, lim, tjära. De fungerar på det mesta som kan smutsa ner dig och din arbetsmiljö. Det unika med våra produkter är att majoriteten dessutom är skonsamma och till och med mjukgörande för användaren.

Produkter nära Livsmedel


Vi erbjuder en produktserie livsmedelsanpassad rengöring (food safe) som är speciellt framtagen för användning inom HACCP. De är parfymfria och utan alkohol och passar därför känsliga miljöer. De är mycket populära i livsmedelsbutiker, restaurangkök, salladsbarer, delidiskar med flera.

Vi vill att du ska ha det bästa. 

Vårt produktsortiment är i ständig utveckling och vi lägger stor vikt på ett kvalitativt och miljöanpassat sortiment inom handdesinfektion och yt-hygien Grovrengöring och Luftförbättring.

Fri frakt

Vi erbjuder alla kunder fri frakt. Vill ni så kommer vi även ut och packar upp era nya produkter och återvinner emballaget. Vi håller även kostnadsfria produktutbildningar för att din personal ska känna sig trygga i hur de ska använda era nya produkter från Pure Comfort.

Bytesgaranti

Skulle behoven ändras så att ni inte längre har användning utav någon av våra produkter? Under förutsättning att vi fortfarande har kvar produkten i vårt sortiment så får ni kostnadsfritt byta ut produkten mot någonting annat som ni har mer användning av.