Administrativa produkter

Våra innovativa produkter bidrar till en förenklad, mer tidseffektiv samt renare miljö på er arbetsplats.

Vår vision är att skapa en effektiv och hälsosam arbetsplats för våra kunder och dess anställda genom att tillhandahålla smarta administrativa hjälpmedel.

Vi har många varianter på uppmärkning, mappar och sorteringsprodukter. Smarta ”kom ihåg” lappar på rulle eller i bokform, rengöring för skärmar, kvalitativa pennor och effektiva och miljövänliga produkter för rengöring och underhåll av alla dina Datorer, Whiteboard och Smartboards.

Arkiv beständig Rollerball pennor, Överstrykningspenna, highlighter

Pennor


En penna är högst personlig. Hos oss finner du kvalitativa pennor från arkivbeständig rollerball till ergonomiska bläckpennor, överstrykning eller stiftpennor, reklampennor eller exklusiva prestigepennor.

Desktop organizer

Sortera mera


Vi har många varianter på mappar och sorteringsprodukter för alla typer av behov. Alla framtagna efter våra högt satta kvalitetskrav och med unika funktioner.

Notis på rulle eller i bokformat

Memo


I ögonfallande och smarta ”kom ihåg” lappar på rulle eller i bokform. Med egen logo blir den en perfekt reklamprodukt för Era kunder.

Data Clean, Air Clean, Tab aClean och Smart wipe.

Rent och fräscht


En ren arbetsplats bidrar till mindre smittorisk och en fräschare arbetsmiljö. Bland annat finns det rengöring för tangentbord och skärmar av alla de slag. Senaste tillskottet är till för surfplattor och smartphones.

Uppmärkning


Vi erbjuder enkla och praktiska självhäftande eller statiska informationstavlor och fickor i flera varianter.

Whiteboard kit med rengöring, pennor och sudd

Whiteboard produkter


Rengör och underhåll alla dina Whiteboard och Smartboard med effektiva och miljövänliga produkter.

Grip Clip, Pennor och notisar.

Ordning och reda


I bilen, på skärmen eller glasdörren. Du väljer själv var du sätter Grip Clip. Enkelt att flytta utan att fula limrester sitter kvar.

Statisk whiteboard

Planering


Månad eller veckoplanering samt statiska whiteboardtavlor som fäster över allt.

Uppmärkning & skyldning i A4 och A5

Wall Display


Elegant och enkel lösning för information vid entréer, konferensrum eller kontorsrum.
Tillgängliga storlekar: A4, A5

Info Pocket klisterfickor

Info-Pocket


En serie Självhäftande informationsfickor som skyddar papperet men ändå är lätt att byta ut.

Grip Clip pappershållare

Info-board kit


Flyttbara whiteboardtavlor med tillhörande pennor, sudd samt Grip-clip. Perfekt för fika- eller lärarrummet. Allt i en box.

Vi vill att du ska ha det bästa

Vårt produktsortiment är i ständig utveckling och vi lägger stor vikt på ett kvalitativt och miljöanpassat sortiment inom kontorsprodukter.

Fri frakt

Vi erbjuder alla kunder fri frakt. Vill ni så kommer vi även ut och packar upp era nya produkter och återvinner emballaget. Vi håller även kostnadsfria produktutbildningar för att din personal ska känna sig trygga i hur de ska använda era nya produkter från Pure Comfort.

Bytesgaranti

Skulle behoven ändras så att ni inte längre har användning utav någon av våra produkter? Under förutsättning att vi fortfarande har kvar produkten i vårt sortiment så får ni kostnadsfritt byta ut produkten mot någonting annat som ni har mer användning av.